PSV'de işler karıştı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi olan PSV Eindhoven'da teknik direktör Fred Rutten, sezon sonunda görevini bırakacak. Adaylar arasında başta Guus Hiddink olmak üzere, Bert van Marwijk, Steve McLaren ve Co Adriaanse'nin isimleri geçiyor.Hollanda

PSV'de işler karıştı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi olan PSV Eindhoven'da teknik direktör Fred Rutten, sezon sonunda görevini bırakacak. Adaylar arasında başta Guus Hiddink olmak üzere, Bert van Marwijk, Steve McLaren ve Co Adriaanse'nin isimleri geçiyor.

Hollanda ekibi PSV Eindhoven'da tekinik direktör Fred Rutten'ın sezon sonunda görevini bırakacağı açıklandı. Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada "Fred Rutten, sezon sonunda görevini bırakacağını kasım ayında yönetim kurulumuza bildirmiştir. Bu açıklamanın liglere verilen arada yapılmasının daha doğru olduğunu düşünerek açıklamayı bugün yaptık" denildi.

Üç sezondur PSV Eindhoven'da görev yapan 49 yaşındaki Fred Rutten'ın PSV ile olan mukavelesi sezon sonunda sona eriyor. Bir dönem Guus Hiddink'in asistanlığını yapan Rutten, daha önce FC Twente ve Schalke 04'te de teknik direktör olarak görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler