PSV maçı bitti tartışma bitmedi

16 Şubat tarihinde oynanan Trabzonspor-PSV maçı öncesi PSV televizyonunda Trabzon'u tanıtmak için yayınlanan videonun bir sahnesinde görülen, 'denize işeyen adam' tartışma konusu oldu.UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında dün oynanan Trabzonspor, PSV Eindho

PSV maçı bitti tartışma bitmedi

16 Şubat tarihinde oynanan Trabzonspor-PSV maçı öncesi PSV televizyonunda Trabzon'u tanıtmak için yayınlanan videonun bir sahnesinde görülen, 'denize işeyen adam' tartışma konusu oldu.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında dün oynanan Trabzonspor, PSV Eindhoven maçında evsahibi takım Trabzonspor 2-1 mağlup oldu. Hüseyin Avni Aker'de oynanan maça konuk ekip çok hızlı başladı ve Matavz'ın 6. dakikada attığı şık golle Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçti. Golün şokunu üstünden atamayan Bordo Mavililer 11. dakikada ise Toivonen'in attığı golle adeta yıkıldı: 0-2

Temsilcimizi umutlandıran gol ise 32. dakikada Olcan'dan geldi. İlk yarısı 2-1 PSV'nin üstünlüğüyle sona eren maçın ikinci yarısında Trabzonspor golü bir türlü bulamadı ve sahadan boynu bükük ayrıldı.

Maç bitti ancak tartışmalar bitmedi. PSV Eindhoven'ın televizyon kanalında yayınlanan bu Trabzonspor tanıtımı birbaşka tartışmayı da beraberinde getirdi.

Görüntüler Trabzon'un sokaklarında, caddelerinde çekilen görüntülerle başlıyor. Ancak deniz kenarında öyle bir enstantane var ki..

İŞTE OLAY YARATAN O VİDEO ..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor