Profesyonellerden TS'ye ziyaret

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği’nin yeni seçilen Yönetim Kurulu bugün Trabzonspor’u ziyaret etti.Asbaşkanı Nevzat Şakar ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği’nin yeni yönetim kurulunu kutlarken, “Geçmişte

Profesyonellerden TS'ye ziyaret

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği’nin yeni seçilen Yönetim Kurulu bugün Trabzonspor’u ziyaret etti.

Asbaşkanı Nevzat Şakar ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği’nin yeni yönetim kurulunu kutlarken, “Geçmişten bu yana kulübümüze çok önemli hizmetlerde bulundunuz. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Bundan sonraki süreçte hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Dernek Başkanı İlyas Akçay ise birlik ve beraberlik mantığı içerisinde yeni bir yönetim oluşturduklarını ifade ederek, “Biz kendimizi Trabzonspor’un özü olarak kabul ediyoruz. Burada bulunan arkadaşlarımız Trabzonspor’un bugünlere gelmesinde ter dökmüş, başarısında sevinmiş, başarısızlığında ise en çok üzülenler olmuştur. Biz Trabzonsporluyuz ve her zaman Trabzonspor’un yanında olacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler