Problemin adı : SAPARA!

 Trabzonspor’un sezon öncesi yaptığı Davraz kampında oynadığı ilk hazırlık maçında sakatlanan ve altı ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Marek Sapara, sözleşmesini feshetmeye yanaşmıyor. Kulübün tüm uğraşlarına rağmen yıllık aldığı ücretin tamamının öd

Problemin adı : SAPARA!

 Trabzonspor’un sezon öncesi yaptığı Davraz kampında oynadığı ilk hazırlık maçında sakatlanan ve altı ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Marek Sapara, sözleşmesini feshetmeye yanaşmıyor. Kulübün tüm uğraşlarına rağmen yıllık aldığı ücretin tamamının ödenmemesi durumunda gitmeyeceğini belirten Sapara, bu konuda avukatlarına da geri adım atmamaları konusunda talimat verdi. Sapara’nın sözleşmesini feshetmek için görüşmelerini sürdüren bordo mavili yönetimin Emerson’u da en kısa zamanda göndermek istediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor