| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 15 Eylül 2014 15:05

'Prezervatif' reklamı Ahmet Çakar'ı kızdırdı

Beyaz TV'de 'Beyaz Futbol ' programının yorumcularından Ahmet Çakar, yayıncı kuruluş Lig TV'ye 'prezervatif reklamı' eleştirisinde bulundu. Futbol maçlarında prezervatif reklamı görmek istemediğini belirten Çakar, "Karşılaşmalar gece saat 1'de olsa ' çocu

Beyaz TV'de 'Beyaz Futbol ' programının yorumcularından Ahmet Çakar, yayıncı kuruluş Lig TV'ye 'prezervatif reklamı' eleştirisinde bulundu.
 
Futbol maçlarında prezervatif reklamı görmek istemediğini belirten Çakar, "Karşılaşmalar gece saat 1'de olsa ' çocuk uyuyor' deriz, ama insanlar bunu çocuğuyla izliyor. Kızımla maç izlerken pornografik reklamlar benim onuruma dokunuyor. Ne demek yani hazzı aynı anda yaşayın" dedi.
 
Beyaz TV'de yorumculuk yapan eski hakem, "Bir doktor olarak gençlerimizin bu konuda bilinçlenmesini doğru buluyorum. Lakin bir markanın bu şekilde reklamının verilmesinden rahatsızım. Lig TV'ye sesleniyorum. Hanımlarıyla maçı evde izleyenler varken prezervatif reklamı yayınlanmasına karşıyım. Maç gece 12'den sonra olursa bir şey demem" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!