Portolu yıldız Süper Lig'e geliyor

 Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, geçtiğimiz sezon İtalya'nın Genoa takımında kiralık olarak forma giyen Porto'nun orta saha oyuncusu Belluschi için yeşil beyazlıların pazarlıklarını sürdürdüğü, Porto kulübüyle arasında bonservis konusu

Portolu yıldız Süper Lig'e geliyor

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, geçtiğimiz sezon İtalya'nın Genoa takımında kiralık olarak forma giyen Porto'nun orta saha oyuncusu Belluschi için yeşil beyazlıların pazarlıklarını sürdürdüğü, Porto kulübüyle arasında bonservis konusunda ufak pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Transferin önümüzdeki hafta sonuçlanabileceği belirtildi.

 

YABANCI BASINDA ANLAŞTI İDDİASI

Öte yandan yabancı kaynaklı bazı internet sitelerinde çıkan haberlere göre Bursaspor'un Belluschi için Porto kulübüyle 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. Verilen haberlerde Belluschi'nin sağlık muayenesinden geçmek ve sözleşme imzalamak için önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler