Portekiz medyası çok sert!

 Euro 2012 yarı finalinde İspanya ile karşılaşacak olan Portekiz’de, “A Bola” ve “Record” gazeteleri Cüneyt Çakır’ın bu maça atanmasını ‘Portekiz’e tuzak kuruldu’ şeklinde duyurdu. Portekiz medyası Cüneyt Çakır’ın bu maça verilmesine büyük tepki gösterirk

Portekiz medyası çok sert!

 

Euro 2012 yarı finalinde İspanya ile karşılaşacak olan Portekiz’de, “A Bola” ve “Record” gazeteleri Cüneyt Çakır’ın bu maça atanmasını ‘Portekiz’e tuzak kuruldu’ şeklinde duyurdu.

 

Portekiz medyası Cüneyt Çakır’ın bu maça verilmesine büyük tepki gösterirken sadece Çakır’a değil Şenes Erzik’e de suçlamalarda bulundu. İddialara göre UEFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik ve İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Maria Villar araları çok iyi olması nedeniyle bu karşılaşmaya bir Türk hakem atandı.

 

Ayrıca haberlerde Şenes Erzik’in UNICEF’te de danışmanlık görevini yürüttüğünün altı çizlirken Çakır’ın yine bu nedenle UNICEF’in forma reklamı verdiği Barcelona-Chelsea maçına atandığı hatırlatıldı. Portekiz medyası, Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesinde Terry’nin kırmızı kart gördüğü ve Drogba’nın ceza sahasında düşürülmesine sessiz kalmasını da Çakır’ın üzerindeki şüpheyi arttırdığını belirtti 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler