Popov, 'Gençler'e acımadı: 4-0

 Spor Toto Kupası B Grubu ilk maçında Gaziantepspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf, 4-0'lık skorla Gaziantepspor oldu. MAÇ GOLLE BAŞLADIMaça oldukça hızlı başlayan Gaziantepspor, 5. dakikad

Popov, 'Gençler'e acımadı: 4-0

 

Spor Toto Kupası B Grubu ilk maçında Gaziantepspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf, 4-0'lık skorla Gaziantepspor oldu.

 

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Maça oldukça hızlı başlayan Gaziantepspor, 5. dakikada Muhammet Demir'in kafa golüyle öne geçmeyi başardı. Golden sonra ataklarını daha sıklaştıran Gaziantepspor, ilk yarı boyunca bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarı bu skorla tamamladı.

 

İKİNCİ YARIDA POPOV FARKI

Maç boyunca oldukça iyi bir performans sergileyen Popov, Gaziantepspor'a farkı getirdi. Bulgar oyuncunun 58. dakikada attığı golle farkı 2'ye çıkartan ev sahibi ekip, oldukça rahatladı. Bu golden sonra sahaya daha da iyi bir futbol ortaya koyan Gaziantepspor'a farkı ve üçüncü golü getiren isim yine Popov oldu. 66. dakikada golcü oyuncunun ayağından gelen golle farkı 3'e çıkarttı.

 

ŞANSSIZ AN

3-0'dan sonra oyundan kopan Gençlerbirliği'nde Ante Kulusic, bir oyuncu için olacabilecek en talihsiz olaylardan birisine sebep olarak topu kendi ağlarına gönderdi. Bu golle 4-0 öne geçen Gaziantepspor, kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan farklı bir skorla galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

 

Spor Toto Kupası B Grubu'nda gelecek hafta Gaziantepspor, Kayserispor deplasmanına konuk olacak. Gençlerbirliği ise Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor