| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 30 Ağustos 2010 09:07

Ponpon kızlara Başbakan yasağı!

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası C Grubu'nda dün akşam Türkiye ile Rusya arasında oynanan maçta ponpon kızlar, Başbakan'ın gelmesi nedeniyle görev almadı.Dünya Şampiyonası boyunca her maçın molalarında ve devre aralarında Ankara'da gösteri yapan Ukraynalı

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası C Grubu'nda dün akşam Türkiye ile Rusya arasında oynanan maçta ponpon kızlar, Başbakan'ın gelmesi nedeniyle görev almadı.

Dünya Şampiyonası boyunca her maçın molalarında ve devre aralarında Ankara'da gösteri yapan Ukraynalı 10 kız, Recep Başbakan Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın salona gelmesiyle birlikte sansüre uğradı.

Türkiye - Rusya maçında seyircileri coşturan ve danslarıyla büyüleyen 10 Ukraynalı kız bu gelişme üzerine gösterilerini gerçekleştiremedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!