Polonyalılara Milli davet

Polonya Milli Takımı Teknik Direktörü Franciszek Smuda, Euro 2012 kadrosunu açıkladı. 26 kişilik kadroda Trabzonspor’dan Adrian Mierzejewski ve Celtic’te kiralık olarak forma giyen Pawel Brozek ile Sivassporlu Kamil Grosicki de yer aldı. Bordo mavili ekib

Polonyalılara Milli davet

Polonya Milli Takımı Teknik Direktörü Franciszek Smuda, Euro 2012 kadrosunu açıkladı. 26 kişilik kadroda Trabzonspor’dan Adrian Mierzejewski ve Celtic’te kiralık olarak forma giyen Pawel Brozek ile Sivassporlu Kamil Grosicki de yer aldı. Bordo mavili ekibin deneyimli savunmacısı Arkadiusz Glowacki ise yedek listede kendine yer buldu.

 

İşte 26 kişilik kadro:

 

Kaleciler: Lukasz Fabianski (Arsenal), Wojciech Szczesny (Arsenal), Przemysław Tobacco (PSV Eindhoven)

 

Savunma: SebastianBoenisch (Werder Bremen), Kamil Glik (AC Torino), Marcin Kaminski (Lech Poznan), Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Marcin Wasilewski (Anderlecht), Jakub Wawrzyniak (Legia Warsaw), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznan)

 

Ortasaha: Jakub Blaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Kamil Grosicki (Sivasspor SK), Adam Matuszczyk (Fortuna Duesseldorf), Adrian Mierzejewski (SK Trabzonspor), Rafal Murawski (Lech Poznan), Ludovic Obraniak (Girondins Bordeaux) , Eugen Polanski (FSV Mainz), Maciej Rybus (Terek Grozny), Raphael Wolski (Legia Warsaw)

 

Hücum: Pawel Brozek (Glasgow Celtic), Michael Feldman (Legia Warsaw), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Artur Sobiech (Hannover 96).

 

Çarşamba gününe kadar bu 26 isimden üçü elenerek 23 kişilik çekirdek kadro oluşturulacak.

 

Smuda, “rezerv liste” diye adlandırdığı yedek kadrosunda ise Grzegorz Sandomierski, Arkadiusz Głowacki, Marcin Komorowski, Ariel Borysiuk, Arkadiusz Piech, Michał Żyro ve Ireneusz Jeleń’e yer verdi. Bu isimler de 23 Mayıs’a kadar izlenecek ve performanslarına göre değerlendirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor