Polonyalı golcü Süper Lig'de...

Transfer çalışmalarını sürdüren Mersin İdman Yurdu, Konyaspor'dan Marcin Robak'ı kadrosuna kattı. Robak'a karşılık Erdal Kılıçaslan'ı veren Kırmızı Lacivertliler transferde mutlu sona ulaştı. Marcin Robak'ın resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Teknik

Polonyalı golcü Süper Lig'de...

Transfer çalışmalarını sürdüren Mersin İdman Yurdu, Konyaspor'dan Marcin Robak'ı kadrosuna kattı.

 

Robak'a karşılık Erdal Kılıçaslan'ı veren Kırmızı Lacivertliler transferde mutlu sona ulaştı. Marcin Robak'ın resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın raporu doğrultusunda Robak'ı kadrosuna katmayı başaran Kırmızı Lacivertlilerin önümüzdeki günlerde de transfer yapabileceği kaydedildi.

 

Marcin Robak kimdir ?

Futbola Konfeks Legnica altyapısında başladı ve daha sonra a takıma yükseldi. Bir sezon sonra Konfeks Legnica'nın ezeli rakibi olan Miedź Legnica'ya transfer oldu. Daha sonra Korona Kielce ve Widzew Łódź için oynadı.

 

2010-11 sezonunda Süper Lig'e yeni yükselen Konyaspor'a transfer oldu. İlk kez Bursaspor karşısında forma giyen Robak Bucaspor maçında 2 gol atarak ilk kez Konyaspor forması altında gol atmış oldu. Robak geçtiğimiz sezon 39 maçta görev aldı ve 9 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor