''Play-off ta kalma savaşı arttı''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Beypazarı Şekerspor ile 0-0 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, rakipleri karşısında savunmada iyi işler yaptıklarını, ancak gol bölgelerinde yaşadıkları sıkıntıların gözüktüğünü söyl

''Play-off ta kalma savaşı arttı''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Beypazarı Şekerspor ile 0-0 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, rakipleri karşısında savunmada iyi işler yaptıklarını, ancak gol bölgelerinde yaşadıkları sıkıntıların gözüktüğünü söyledi.

Girdikleri gol fırsatlarını değerlendiremediklerini ifade eden Akçay, şunları söyledi:

''Eğer gol bölgelerinde biraz becerikli olabilseydik müsabakayı farklı kazanmamız işten bile değildi. Ligin sonuna doğru yaklaştıkça hem şampiyonluk hem play-off hem de kümede kalma savaşı giderek arttı. Bütün müsabakalar beklenenden zor geçiyor. Takımlar 'yenemezsek yenilmeyelim' mantığında hareket ettiği için, alınacak her puanın çok değerli olduğu bir lig yarışı içerisinde bulunmaktayız.

 Önümüzdeki hafta sonu sahamızda oynayacak olduğumuz Denizli Belediyespor müsabakası hem rakibimizin puan cetvelinde bir basamak altımızda oluşu hem de hedeflerimiz için çok büyük önem arz etmekte. Bu müsabakayı hem iyi oyun hem de 3 puan ile kapatacağımız hususunda oyuncularımıza güvenim tamdır. Tüm Trabzon halkını bu müsabakada bizi desteklemeye davet ediyorum.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor