Play-off oynayacak takımlar belli oldu

 Daha önce Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Kayseri Erciyesspor normal sezonu şampiyon olarak kapattı. Bugün oynanan maçta 1461 Trabzon'a 3-2 yenilen Çaykur Rizespor ise sezonu 2. sırada tamamladı. Manisaspor, Bucaspor, Torku Konyaspor ve Adana Demirspor

Play-off oynayacak takımlar belli oldu

 

Daha önce Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Kayseri Erciyesspor normal sezonu şampiyon olarak kapattı. Bugün oynanan maçta 1461 Trabzon'a 3-2 yenilen Çaykur Rizespor ise sezonu 2. sırada tamamladı.
 
Manisaspor, Bucaspor, Torku Konyaspor ve Adana Demirspor play-off oynama hakkını elde eden takımlar oldular. Sezonu 53 puanla 3. sırada bitiren 1461 Trabzon ise yönetimin kararı ve Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla play-off mücadelesinde olmayacak. Bu nedenle sezonu 7. sırada bitiren Adana Demirspor play-off oynama hakkını elde etti.
 
Play-off'taki eşleşme ise şöyle oldu:
 
Adana Demirspor - Manisaspor
Torku Konyaspor - Bucaspor
 
Eşleşmelerin ardından ilk maçlar Adana ve Konya'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor