Play-off maç takvimi açıklandı

 Spor Toto 3.Lig 1.Grup Play-Off maçları Malatya'da oynanacak ve 4 takım yarışacak: İstanbulspor, Pazarspor, Tekirovaspor ve Fatih Karagümrük.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup Play-off müsabakalarının Malatya’da oynanacağı

Play-off maç takvimi açıklandı

 

Spor Toto 3.Lig 1.Grup Play-Off maçları Malatya'da oynanacak ve 4 takım yarışacak: İstanbulspor, Pazarspor, Tekirovaspor ve Fatih Karagümrük.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup Play-off müsabakalarının Malatya’da oynanacağını açıkladı. 
 
3. Lig'de play-off yarı final ve finalinde 1. Grup maçları Malatya İnönü, 2. Grup karşılaşmaları Alanya Oba, 3. Grup mücadeleleri de Yozgat Şehir Stadı'nda oynanacak.
 
Play-off'ta 1. Grup'ta final mücadelesi 19 Mayıs Pazar, 2. Grup'ta 18 Mayıs Cumartesi, 3. Grup'ta da 17 Mayıs Cuma günü oynanacak.
 
-1. Grup-
 
15 Mayıs Çarşamba:
 
17.00 İstanbulspor-Tekirova Belediyespor
 
16 Mayıs Perşembe:
 
17.00 Pazarspor-Fatih Karagümrük
 
-2. Grup-
 
14 Mayıs Salı:
 
18.00 Sivas 4 Eylül Belediyespor-Dardanelspor
 
15 Mayıs Çarşamba:
 
18.00 Ümraniyespor-Batman Petrolspor
 
-3. Grup-
 
13 Mayıs Pazartesi:
 
17.00 Keçiörengücü-Gümüşhanespor
 
14 Mayıs Salı:
 
17.00 Kahramanmaraş Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler