Play - Off' lar da umutluyuz!

  Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe maçına tüm oyuncuların hafta boyunca hırslı ve arzulu şekilde hazırlandığını söyledi. Şakar, "Bu maçı kazanıp, ligde ikinci sırayı almak ve Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için Fenerbahçe

Play - Off' lar da umutluyuz!

 

 

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe maçına tüm oyuncuların hafta boyunca hırslı ve arzulu şekilde hazırlandığını söyledi.

 

Şakar, "Bu maçı kazanıp, ligde ikinci sırayı almak ve Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için Fenerbahçe ile olan 10 puan farkı 7'ye indirmeyi amaçlıyoruz. Play - Off' lara 3 puan geride girmek de bizim için avantajlı bir skor olur" dedi.

 

Gerçekçi bir değerlendirme yapıldığında Süper Final'de şampiyonluk şanslarının az bulunduğunu kabul etmek durumunda olduklarını belirten Şakar, "Şampiyonluk şansımız hiç yok diyemeyiz ama ikinci olup Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanmayı da başarı olarak kabul ediyoruz" şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler