Play-Off kalkacak

Yıldırım Demirören’in federasyon başkanı seçilmesi sonrası yapacağı icraatlar merakla beklenirken gelecek sezonun planlamasının nasıl yapılacağı hakkında ilginç söylentiler çıktı.Küme düşme olmayacağı ve Ankaraspor’un da katılmasıyla takım sayısının 22’ye

Play-Off kalkacak

Yıldırım Demirören’in federasyon başkanı seçilmesi sonrası yapacağı icraatlar merakla beklenirken gelecek sezonun planlamasının nasıl yapılacağı hakkında ilginç söylentiler çıktı.

Küme düşme olmayacağı ve Ankaraspor’un da katılmasıyla takım sayısının 22’ye çıkacağı iddia edildi. Fakat Federasyon Başkanı Demirören bu söylentiyi yalanladı.

Diğer bir merak konusu da play-off sisteminin devam edip etmeyeceği. Başta Fatih Terim ve Aykut Kocaman olmak üzere birçok futbol adamının şikayetçi olduğu bu sistem hakkında TFF Basın Sözcüsü Mete Düren konuştu. Düren play off’un kaldırılacağının sinyalini verdi.

Düren, "Öncelikli amacımız bu sezonu en iyi şekilde bitirmek. Kulüplerin nabzını yokladık. Hemen hemen kimse bu sistemin devam etmesini istemiyor. Genel görüş play-off’un değişmesi yönünde. Önümüzdeki sezon çok büyük ihtimalle play off olmayabilir" dedi.

Düren ayrıca şike davası nedeniyle zan altında olan kulüpler hakkında çıkan söylentileri de değerlendirerek, "Sorun sadece Fenerbahçe'de değil. Şike davasında birçok kulüp var. UEFA ile görüşmelerimiz olacak. Hukuki sorunları olan kulüpler ile ilgili kararlar için sezon sonunu bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor