Platini'den şaşırtan açıklama

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini, Bayern Münih ile Borussia Dortmund'un, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde eşleşmesinin, Avrupa futbolunda "gücün Almanya'ya kaymasının habercisi" anlamına gelmediğini söyledi.Fransa'nın ev s

Platini'den şaşırtan açıklama

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini, Bayern Münih ile Borussia Dortmund'un, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde eşleşmesinin, Avrupa futbolunda "gücün Almanya'ya kaymasının habercisi" anlamına gelmediğini söyledi.

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilişkin basın toplantısında konuşan Platini, UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nı üst üste 2 yıl aynı takımın kazanamadığını, bu nedenle 2 Alman takımının finale kalmasının kendisi için bir anlam ifade etmediğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih sahasında Barcelona'yı 4-0, rövanş maçında da 3-0 yenerek adını finale yazdırmıştı.

Borussia Dortmund da ilk maçta Real Madrid'i sahasında 4-1 mağlup etmiş, rövanş maçında ise 2-0 yenilmesine rağmen adını finale yazdırmayı başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler