Platini tehdit etti

 UEFA Avrupa Ligi final maçının yapıldığı Amsterdam'da AFP'ye bir röportaj veren Michel Platini, UEFA olarak Finansal Fair Play kriterlerine büyük önem verdiklerini belirtti ve La Liga ekiplerinden Malaga'nın aldığı "Avrupa'dan men" cezasının benzerlerini

Platini tehdit etti

 

UEFA Avrupa Ligi final maçının yapıldığı Amsterdam'da AFP'ye bir röportaj veren Michel Platini, UEFA olarak Finansal Fair Play kriterlerine büyük önem verdiklerini belirtti ve La Liga ekiplerinden Malaga'nın aldığı "Avrupa'dan men" cezasının benzerlerinin bu kriterlere uymayan diğer kulüplere de verileceğini söyledi. 
 
Platini, Şampiyonlar Ligi finalistleri Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un bu açıdan örnek kulüpler olduğunu ifade ederken son dönemde yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Paris Saint Germain'in de Finansal Fair Play kriterlerine uymaması halinde kesinlikle cezalandırılacağını belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor