Platini Şener'e garanti verdi

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor'da kupa sesleri hiç bu kadar yakın olmamıştı.Şike davasında artık yer yerinden oynayacak… Niye mi? Hemen sıcak gelişmeleri anlatalım…  3 Temmuz süreciyle ilgili önemli buluşmalardan biri önceki gece Çırağan'da gerçekleşti ve Tür

Platini  Şener'e garanti verdi

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor'da kupa sesleri hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Şike davasında artık yer yerinden oynayacak…

 

Niye mi? Hemen sıcak gelişmeleri anlatalım… 

 

3 Temmuz süreciyle ilgili önemli buluşmalardan biri önceki gece Çırağan'da gerçekleşti ve Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA onuruna bir yemek verdi. 

 

Başkan Michel Platini ve eşi, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve eşinin yanısıra geceye Süper Lig kulüplerinin başkanları katıldı. 

 

Haber61.net, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile UEFA Başkanı Michel Platini’nin bir araya geldiği ve aralarında çok önemli konuşmaların gerçekleştiği bu galadan önemli detaylara ulaştı. 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA Başkanı Michel Platini'ye, İstanbul'da düzenlenen gecede "Sayın başkan burada büyük balık küçük balığı yutmaya çalışıyor, böyle bir durum söz konusu" dedi ve Platini de Sadri Şener'e, "Yok, hayır öyle olmayacak. Siz merak etmeyin" diye cevap verdi. 

 

Sadri Şener’in bu cevaptan sonra neşesinin bir hayli yerine geldiği gözlendi.

 

ÇİFTE SEVİNÇ

Çırağan’da birbirinden önemli kulislerin yapıldığı gecede UEFA Başkanı Michel Platini, Trabzonspor’a bir diğer müjdeyi de verdi.

 

19 Mayıs 2012’de Allianz Arena’da yapılacak olan 2011-12 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Platini tarafından davet edildi. 

 

Platini, yanındaki tercüman aracılığıyla Şener’e “Sayın Başkan sizi Mayıs ayındaki Şampiyonlar Ligi finaline davet ediyorum” sözleriyle çağrıda bulundu.

 

Özel Haber - Batuhan Hazar ÇAVDAR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor