PKK Vekili kaçırdı onlar dalga geçti

 PKK CHP'li milletvekili kaçırdı AKP'li vekiller twitter'den dalga geçtiAK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve  adı oğlunun Hatay’da Polisleri sıraya dizmesiyle gündeme gelen AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun Aygün’ün kaçırılmasıyla

PKK Vekili kaçırdı onlar dalga geçti

 PKK CHP'li milletvekili kaçırdı AKP'li vekiller twitter'den dalga geçti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve  adı oğlunun Hatay’da Polisleri sıraya dizmesiyle gündeme gelen AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun Aygün’ün kaçırılmasıyla ilgili Twitleri büyük tepki topladı.

 

 

Tayyar’ın “PKK CHP’li Aygün’ü misafir etmiş. Muhabbetiniz bol olsun, olsun da millet bu numarayı yemez” derken  Türjkoğlu'nun "PKK, Aygün yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nu kaçırmalıydı" sözleri tepkilere yol açtı.

 

Gelen yoğun tepkliler üzerine adı oğlunun Hatay’da yaptığı skandalla gündeme gelen  Türkoğlu, o twitter hesabının kendisine ait olmadığını belirterek iddiaları yalanladı.

 

Şamil Tayyar ise kendisini twiti yüzünden kınayanlara lafını esirgemedi...

 

 

 

İŞTE O TEPKİLER

 

Selami İnce - PKK Hüseyin Aygün'ü kaçırmış, Şamil Tayyar aklını kaçırmış.

 

Güvenç Dağüstün ?- Milletin vekilinin terör örgütü tarafından kaçırılmasına "oh olsun" diyen m.vekilleri Şamil Tayyar ve Hacı Bayram Türkoğlu vatan hainidir!

 

emine uçak - Başbakan hoşuna gitmeyen yazılar yazan yazarlara kızıp duracağına; twitterde saçmalayan Şamil Tayyar gibi vekillerine çeki düzen versin

 

Ebru ?- RTE gazete patronuna"boyle adamlara kose veriyorsunuz"dedi ya,bir gazete patronu cikip Samil Tayyar icin"Boyle adamlari MV yapiyorsunuz"dese

 

Yorgo Angelopoulos - PKK Hüseyin Aygün yerine Şamil Tayyar'ı kaçırsaydı keşke. En azından ADAM kaçırmak suçu işlememiş olurdu. Çünkü önce ADAM olmak lazım.

 

hayko bağdat - AKP'de İdris Naimin zekasını istisna görenler, Şamil Tayyar'a haksızlık ediyor.

 

Başar Başaran - şamil tayyar, eğer vekilin başına bir şey gelirse sen insan içine nasıl çıkacaksın?Aygün'ün çoluğu çocuğu haber bekliyor,.ayıptır, günahtır

 

Sinan Oğan - PKK'nın Hüseyin Aygün'ü kaçırması ile Twitter da dalga geçen AKP milletvekili Şamil Tayyar e de kınanmalıdır. AKP'nin bu bakış açısı sakat

 

Duvardaki Tuğla ?- Şamil Tayyar attığı twiti kınayan vatandaşa haddini bildiriyor; kendisini o koltuğa kimin oturttuğunu unuttu herhalde..

 

action__man - Bu ülkede Şamil Tayyar milletvekili, Cüneyt Çakır hakem ve Engin Baytar futbolcu. Toplanın çıkışı biliyorum önce kadınlar ve çocuklar lütfen

 

Nazlıcan Özkan - Şamil Tayyar ödleklikten atıp tuttuğu Ergenekona tanık olamayan bi adam. O da kaçırılabilirdi ama Aygün'ün olduğu yerlere kafasını uzatamaz.

 

Mirgun Cabas - evet görüldüğü gibi, milletvekili var (şamil tayyar), milletvekili var (ömer çelik)...

 

hande ?- Şu Şamil Tayyar'ı birisi kaçırsa asıl, mesela bir uzay kolonisi.. Deneyler meneyler yapsa üzerinde.. Hiç dönemese falan.. Misal yani!

 

Esin... - Oglu polisleri siraya dizen AKP Hatay M.vekili Hacı Bayram Türkoğlu da garip konuştu, "PKK, Aygün yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nu kaçırmalıydı"

 

Ayten Kayalıoğlu ?- Mv hacı bayram türkoğlu,Hüseyin Aygün'ün kaçırılması iyi olmuş CHP aklını başına alır umarım demek ne demek.Mv bakarmısınız.....,!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor