Pişiren:Galibiyetle Ayrılabilirdik

UEFA İntertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın FC Otelul Galati takımına 2-1 yenilerek elenen ve UEFA Kupası'na katılma hakkı elde edemeyen Trabzonspor'da üzüntü yaşanıyor.Kulüp başkan yardımcısı Aydın Pişiren, hiç beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklar

Pişiren:Galibiyetle Ayrılabilirdik

UEFA İntertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın FC Otelul Galati takımına 2-1 yenilerek elenen ve UEFA Kupası'na katılma hakkı elde edemeyen Trabzonspor'da üzüntü yaşanıyor.

Kulüp başkan yardımcısı Aydın Pişiren, hiç beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını ve söyleyecekleri çok fazla şeyin olmadığını belirterek, ''Hepimiz çok üzüntülüyüz. Bir an önce bu zor dönemi atlatıp toparlanacağız'' dedi.

Pişiren, FC Otelul Galati karşısında çok sayıda net gol pozisyonu yakaladıklarını ifade ederek, ''7-8 gol pozisyonumuz var. Ancak olmadı mı olmuyor. Sahadan farklı galibiyetle ayrılabilirdik. Trabzon ve Trabzonspor hak etmediği bir sonuçla karşılaştı'' diye konuştu.

Yönetim kurulunun, yarın akşam yapacağı yönetim kurulu toplantısında son gelişmeleri masaya yatıracağı bildirildi.

Trabzonspor'da futbolcular günü izinli geçirecekler. Bordo-mavililer, yarın saat 10.00'da yapacakları antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler