Pilot galibiyete uçtu

TFF 2. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Etimesgut Şekerspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da hedef 3 puan. Kafile başkanlığını ise Osman Aydın yapıyor.Geçen hafta Tokatspor'u güzel bir mücadele sonucu 2-1 yenerek zirve yarışında olduğunu gös

Pilot galibiyete uçtu

TFF 2. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Etimesgut Şekerspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da hedef 3 puan. Kafile başkanlığını ise Osman Aydın yapıyor.


Geçen hafta Tokatspor'u güzel bir mücadele sonucu 2-1 yenerek zirve yarışında olduğunu gösteren Trabzon Karadenizspor, yarın Ankara'da Etimesgut Şekerspor ile oynayacak.

Zorlu deplasman için sponsporu AnadoluJet'e ait uçak ile bugün Ankara'ya giden Karadenizspor'da moraller yerinde. Sakat olan kaptan Mustafa Yumlu'da bu deplasmanda arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Trabzon Karadenizspor ligde 26 puanla 4.sırada bulunuyor. Lig 2.si Etimesgut Şekerspor'un puanı ise 30. Ankara OSTİM Stadyumunda oynanacak olan Şekerspor-Karadenizspor 2.Lig mücadelesi 18 Kasım Çarşamba günü saat 13.30 da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler