PFDK'dan Kasımpaşa'ya şok!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kasımpaşa'ya bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile oynanan maçta, tar

PFDK'dan Kasımpaşa'ya şok!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kasımpaşa'ya bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile oynanan maçta, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Kasımpaşa'ya bir resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdiği bildirildi. Kasımpaşa, ligin 29. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçını seyircisiz oynayacak.

Kurulun, aynı karşılaşmada rakip takım taraftarına yönelik saldırısı nedeniyle Bursaspor kalecisi Harun Tekin'e 4 maç men ve 8 bin lira para cezası verdiği belirtildi.

PFDK'nın ayrıca, Kardemir Karabükspor ve Sivasspor'a 10'ar bin, Galatasaray, Orduspor ve Sanica Boru Elazığspor'a da 5'er bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor