PFDK üyesi Emre'nin avukatı çıktı

Menajer Bulut 11 Temmuz'daki ifadesinde, "Emre ile Fesih Delidere ve Sami Dinç ile buluştuk; görüşüp vekalet verdik" diyor. Delidere PFDK üyesi, Dinç ise Metris'te tutukluProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun başkan dahil toplam 7 üyesinden biri olan Fes

PFDK üyesi Emre'nin avukatı çıktı

Menajer Bulut 11 Temmuz'daki ifadesinde, "Emre ile Fesih Delidere ve Sami Dinç ile buluştuk; görüşüp vekalet verdik" diyor. Delidere PFDK üyesi, Dinç ise Metris'te tutuklu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun başkan dahil toplam 7 üyesinden biri olan Fesih Delidere, F.Bahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ve menajeri Ahmet Bulut'un avukatı çıktı. Bulut, 11 Temmuz tarihinde verdiği 17 sayfalık ifadenin 12 ve 13'üncü sayfalarında Delidere'ye vekalet verdiklerini açıkladı.

"Ankaragücülü futbolcu Kaan Söylemezgiller'e atılan mesaj olayından sonra, konunun şakadan ibaret olduğu ile ilgili kamuoyuna duyurulan açıklamadan sonra durum değerlendirmesi yapmak için Sami Dinç, Ekrem Okumuş, Emre Belözoğlu ve Fesih Delidere isimli şahıslarla görüşüp görüşmediğinizi açıklayınız" denilen Bulut, buna şu yanıt verdi: "Bu olayl a rdan sonra Trabzonspor'un suç duyurusunda bulunduğunu duymamız sonucu Ekrem Okumuş, Emre Belözoğlu ve Fesih Delidere ile Sami Dinç'in ofisinde Fesih Delidere'ye konu ile ilgili vekalet vermek üzere buluştuk.

Bu görüşmeden sonra Sami Dinç ve Fesih Delidere'ye vekalet verdik." Aynı sayfalarda söz konusu toplantının 5 Haziran 2011'de Sami Dinç'in Harbiye'deki işyerinde gerçekleştiğine dair fotoğraflar da yer alıyor.

Sami Dinç, iddianamede suç örgütü üyeliği, şike, teşvik primi ve menajerlik sınavı sürecindeki eylemlerden dolayı suçlanıyor ve Metris'te tutuklu bulunuyor.

MOSTUROĞLU: 5'İ BİZDEN
SABAH, 18 Aralık tarihinde "Kim bizden kim değil" başlığıyla verdiği haberde Aziz Yıldırım ile Şekip Mosturoğlu'nun 1 Temmuz'daki telefon görüşmesinde TFF'nin yeni kurullarını analiz ettiklerini ve Mosturoğlu'nun PFDK üyelerini saydıktan sonra "Burada bizden 5 kişi var" dediğini yazmıştı.

Fesih Delidere'nin de içinde bulunduğu PFDK, bu sezon kırmızı kartlar sonrası F.Bahçeli Alex'e bir, Trabzonsporlu Zokora'ya üç (Tahkim ikiye indirdi) maç ceza verdiği için çok ağır eleştirilere uğramıştı.

GALATASARAY'IN DA BİZE İHTİYACI OLUR
Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, dün Antalya'da maç öncesinde gazetecilerle sohbet etti.

Kulüpte ödenmemiş hiçbir borç olmadığını belirten Özdemir, alacakların ödenmesinin yanında 3 Temmuz'dan sonra bankalara 50 milyon dolar borç ödediklerini söyledi. Ataşehir'de yapımı tamamlanan basketbol kompleksi için açılış yapılmayacağını söyleyen Özdemir, "Başkanın tutuklu olduğu dönemde bir açılış yapmamız doğru olmaz. Topuk Yaylası'na açılış yapmadık" dedi.

Özdemir, son dönemde çok tartışılan TFF talimatnamesindeki 58. maddenin değiştirilmesine karşı çıkan Galatasaray kulübünü de sertçe eleştirerek, "Galatasaray zaten en başından beri talimat değişikliğine karşıydı.

Bu yeni bir durum değil. Ancak unutmasınlar ki, bizim onlara ihtiyacımız olduğu gibi onların da bir gün bize ihtiyacı olur" diye gözdağı verdi. Başkanlık konusunda konuşmak için çok erken olduğunu söyleyen Özdemir, "Aday olurum ya da olmam demek yanlış olur" yorumunu yaptı.

Özdemir sezon başı transferde Beşiktaş'a kaptırdıkları Mustafa Pektemek için de, "Pektemek transferinde ben Ankara'da uğraşıyordum. Sakatlığı nedeniyle bazı çekincelerimiz vardı. Ama yine de alacaktık. Fakat başkan televizyonda açıkladıktan bir gün sonra Beşiktaş devreye girdi ve fiyat yükseldi. Biz de almadık" açıklamasını yaptı.

170'E 1 KALSAK DA!
G.saraylı yönetici Adnan Öztürk, GSTV'de TFF talimatnamesindeki 58. madde değişikliğiyle ilgili sert açıklamalar yaptı.

F.Bahçeli Nihat Özdemir'in, "Çoğunluk hakimse 17 kulüp bir tarafa, bir kulüp tarafa" sözleri için Öztürk, "Bu bir meclis oylaması değil. Daha önce söyledim, her gün de söyleyebilirim.

17'ye 1 değil, 170'e 1 kalsak dahi hiç problem değil. Biz inandığımız, bildiğimiz G.Saraylılık duruşunu sergilemeye devam ederiz. Ayrıca ben 17'ye 1 olduğuna da inanmıyorum" diyerek değişikliğe karşı çıkan tek kulübün kendileri olmadığını ima etti.

TS: SAKIN GELMEYİN!
Trabzonspor Başkan Sadri Şener, TRT'ye telefonla bağlanarak küme düşmenin kaldırılması için önlerine gelecek hiçbir karar imza atmayacaklarını söyledi. Şener, "Ligden düşme kaldırılmalı' diye hiçbir şeye imza atmamız mümkün değil.

Galatasaray gibi bizim tavrımız da nettir. Toplantıya katılırım ama böyle bir şeyin görüşülmesine asla izin vermem" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor