'Peygamberimiz bilse yasaklardı'

'Peygamberimiz bilse yasaklardı'Mehmet Ali Şahin, 'Sakal-ı Şerif'lerin Diyanet tarafından araştırılması gerektiğini söyledi. Halkın bu tür ziyaretlere yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Şahin, "Peygamberimiz o kıllara böyle bir saygı gösterileceğini bilseyd

'Peygamberimiz bilse yasaklardı'

'Peygamberimiz bilse yasaklardı'

Mehmet Ali Şahin, 'Sakal-ı Şerif'lerin Diyanet tarafından araştırılması gerektiğini söyledi. Halkın bu tür ziyaretlere yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Şahin, "Peygamberimiz o kıllara böyle bir saygı gösterileceğini bilseydi kesinlikle yasaklardı" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Peygamberimiz vefatından sonra asırlar sonra, kendi sakalından olduğu iddia edilen o kıllara böyle bir saygı gösterileceğini bilseydi kesinlikle yasaklardı" dedi.

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'ne bağlı Aşağı Güney Köyü'ndeki iftara katılan Mehmet Ali Şahin, yemek sonrası bir konuşma yaptı.

Şahin, konuşmasında önceki gün Eskipazar İlçesi'nde yaptığı 'Sakal-ı Şerif' ziyaretine değindi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor