Petkoviç: Grubun Favorisi biziz

Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç yarın akşam Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak UEFA Avrupa Ligi J grubu ikinci maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.PETKOVİÇ: “GRUBUN FAVORİSİ BİZİZ”İtalyan ekibi Lazio’nun teknik direktörü Vlademir Petkoviç

Petkoviç: Grubun Favorisi biziz

Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç yarın akşam Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak UEFA Avrupa Ligi J grubu ikinci maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

PETKOVİÇ: “GRUBUN FAVORİSİ BİZİZ”

İtalyan ekibi Lazio’nun teknik direktörü Vlademir Petkoviç, yarın akşam Trabzonspor ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. maçı öncesi maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda, Cana ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Petkoviç, gruptaki bütün takımların kuvvetli olduğunu belirterek, “Daha henüz İtalya’da ligin başındayız. Diğer takımlarla aramızda çok fazla bir puan farkımız yok. Avrupa Ligi’nde ise gruplarda yer alan bütün takımlar kuvvetli. Legia Warşova’da kuvvetli bir ekip. Biz ise grupta favorisiyiz. Trabzonspor yabancı oyuncuları ile iyi bir kalite yakaladı. Trabzonspor kendi evinde seyirci desteğini de arkasına alacaktır. Bu nedenle zor maç olacak” diye konuştu.

dsc_0015.20131002180424.jpg

“GENÇLERE ŞANS VERECEĞİM”

Petkoviç, Trabzonspor ile oynanacak olan maçta gençlere şans vereceğini de vurgulayarak, “Takımda gençlerde var onlara da şans vereceğim. Onlar da oynamayı hak ediyor. Maçtan sonra da oynadığımız oyun ortaya çıkacaktır. İnişler çıkışlar yaşamamız normal ama bunları atlatıp toparlanacağız” dedi.

CANA: “TRABZONSPOR HER ZAMAN ŞAMPİYONLUĞA OYNAR”

dsc_0039.20131002180523.jpg

Galatasaray’ın eski futbolcusu Lazio’lu Lorik Cana ise bundan önce oynadıkları maçlarda çok basit goller yediklerini vurgulayarak, “Çok gol yediğimiz doğru. Basit hatalardan goller yiyoruz. Fakat bunları düzelteceğimize inanıyoruz. Trabzon, Türkiye’nin eski takımlarından bir tanesi ve her zaman şampiyonluğa oynar. Buraya gelen takımlar zor maç oynuyor. Türkiye’de 3 takımdan sonra şampiyonluk yaşayan ilk takım Trabzonspor ve dolayısıyla zor bir takım” diye konuştu.

PETKOVİÇ TARAFTARLAR İÇİN UYARDI

Basın toplantısının ardından Lazio, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda 15 dakikası basına açık olan bir antrenman gerçekleştirdi. İtalyan ve Türk basın mensupları Lazio’nun antrenmanına yoğun ilgi gösterirdi. Bir dönem Samsunspor’da da görev yapan Lazio Teknik Direktörü Vilademir Petkoviç’in taraftar baskısı konusunda oyuncularını uyardığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler