Penbe;"Bu maçı kazanmak zorundayız"

Giresunspor, oynayacakları Nazillispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve düşme hattında yer alan Giresunspor bu hafta deplasmanda kritik 3 puan kazandığı Hatayspor maçının ardından hafta sonu oynayacakları

Penbe;"Bu maçı kazanmak zorundayız"

Giresunspor, oynayacakları Nazillispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve düşme hattında yer alan Giresunspor bu hafta deplasmanda kritik 3 puan kazandığı Hatayspor maçının ardından hafta sonu oynayacakları Nazillispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 
 
Nazilli maçının hazırlıklarını sürdüren Giresunspor'da teknik direktörü Ergün Penbe, açıklamalarda bulundu. Penbe ""Evimizde oynadığımız ve berabere kaldığımız Bandırmaspor maçı bizim için kötü olmuştu. Bu yüzden zorlu Hatayspor maçından puan veya puanlarla ayrılmamız gerekiyordu. Rakibimiz play-off ve şampiyonluk mücadelesi veren bir takımdı. Ama futbolcu kardeşlerim iyi savaşarak, mücadele ederek 3 puanın sahibi oldu. Bir takım gibi oynayıp çok iyi mücadele gösterdiler onları tebrik ediyorum" dedi. 
 
Haftasonu konuk edecekleri Nazilli maçını da değerlendiren Penbe "Futbol şansı hiç bizimle olmadı ama Hatayspor galibiyeti sonrası bunu atlattığımızı düşünüyorum. Hafta sonu önemli,zorlu belki de Hatayspor maçından da daha zor olacak Nazillispor maçımız var. Rahatlamamız ve nefes almamız için içerde oynayacağımız bu maçı kazanmak zorundayız.
 
Hafta sonu tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Çünkü onların desteği bizim için çok önemli. Düşmeme mücadelesi son haftaya kadar sürebilirde, sürmeyebilirde. bu anlamda Nazillispor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanırsak önemli bir yol kat etmiş olacağız. 34-35 puanlıların kümede kalacağını düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler