Penaltı veren hakeme yumruk

 Endonezya'daki maçta, bir futbolcu takımı aleyhine penaltı verilince çıldırdı, hakemin yüzüne yumruk attı. Endonezya'daki lig maçında, bir futbolcu hakemin penaltı vermesinin ardından çılgına döndü. Çok sinirlenen futbolcu, hakemin arkasından koşarak yüz

Penaltı veren hakeme yumruk

 

Endonezya'daki maçta, bir futbolcu takımı aleyhine penaltı verilince çıldırdı, hakemin yüzüne yumruk attı.
 
Endonezya'daki lig maçında, bir futbolcu hakemin penaltı vermesinin ardından çılgına döndü. Çok sinirlenen futbolcu, hakemin arkasından koşarak yüzüne yumruk attı. Hakem darbenin etkisiyle şoka girdi, ağzından ve burnundan kan boşaldı. 
 
Hakemin olay yerinden uzaklaşmasının ardından sağlık ekipleri hakemin tedavisini gerçekleştirdi. Yumruğu atan Rumaropen kırmızı kart gördü. Maçın hakemi yediği yumruk sonrası hastaneye kaldırılırken maç ise ertelendi. 
 
Olayın videosunu izleyen Endonezya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi, hakemin de raporuyla birlikte Pieter Rumaropen'e ömür boyu men cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler