Pele sanırım ilaçlarını karıştırmış

Brezilya'nın efsanevi oyuncusu Pele'nin, "Neymar, Messi'den daha iyi" açıklamasına Arjantinli efsane Maradona: "Pele ilaçları karıştırmış" diyerek alaycı bir cevap verdi.Brezilyalı futbol efsanesi Pele'nin "Neymar, Messi'den daha iyi futbolcu" açıklamasın

Pele sanırım ilaçlarını karıştırmış

Brezilya'nın efsanevi oyuncusu Pele'nin, "Neymar, Messi'den daha iyi" açıklamasına Arjantinli efsane Maradona: "Pele ilaçları karıştırmış" diyerek alaycı bir cevap verdi.

Brezilyalı futbol efsanesi Pele'nin "Neymar, Messi'den daha iyi futbolcu" açıklamasına bir başka futbol efsanesi olan Arjantinli Diego Armando Maradona'dan şok yanıt geldi.

Maradona, Pele'nin bu açıklaması için: "Pele sanırım ilaçlarını karıştırmış." sözüyle cevap verdi. 51 yaşındaki Arjantinli efsane, Neymar'ın da çok iyi bir oyuncu olduğunu kabul ettiğini ancak henüz Messi'nin seviyesinde olmadığını dile getirdi.

71 yaşındaki Pele, Goloboesporte'ye yaptığı açıklamada "İki oyuncuyu (Messi ve Neymar) tek tek karşılaştıracak olursak Neymar'ın daha eksiksiz ve daha iyi olduğunu düşünüyorum. Her iki ayağını da daha iyi kullanıyor ve gol yollarında çok iyi." sözlerini kullanmıştı.

İkili arasında yıllardır bitmek bilemeyen çekişme, şimdi de Messi-Neymar üzerinden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler