Pazarspor'dan transfer atağı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, Ofspor'dan kaleci Selçuk Görmüş ile bir yıllık sözleşme imzaladı.Pazarspor'da uzun yıllar forma giydikten sonra Ofspor ile anlaşan 29 yaşındaki kaleci Selçuk Görmüş, bu sezon yeniden eski takımı Pa

Pazarspor'dan transfer atağı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, Ofspor'dan kaleci Selçuk Görmüş ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Pazarspor'da uzun yıllar forma giydikten sonra Ofspor ile anlaşan 29 yaşındaki kaleci Selçuk Görmüş, bu sezon yeniden eski takımı Pazarspor'a transfer oldu.

Pazarspor ile bir yıllık sözleşme imzalayan  Selçuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Uzun aradan sonra yuvama döndüğüm için mutluyum. Pazarspor'a beni yeniden layık gören ve transferimi gerçekleştiren kulüp başkanımız Hüseyin Yangın'a ve yöneticilere teşekkür ederim" dedi.

Doğum yeri Pazar'a ve Pazarspor'a gelmekten çok büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Selçuk, "Benim için yeni bir dönem başladı. İnşallah kulübümüze hayırlı olur" diye konuştu.

Pazarspor'da Sportif Direktör Hasan Balta ise bu sezon tecrübeli oyuncularla yola çıktıklarını belirterek, "Daha önce bizde forma giyen bazı futbolcularımızı kadromuza dahil ettik. Bunlardan birisi de altyapımızdan yetişen kaleci Selçuk Görmüş. Görmüş ile bir yıllığına anlaşarak tekrar yuvaya dönmesini sağladık. Bayram sonrası takımın Nevşehir kampına katılarak çalışmalara başlayacak"  ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor