Pazarspor telafi peşinde!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacak Pazarspor'da kulüp asbaşkanı Şafak Hatırnaz, ligde kaybettikleri puanları bu hafta alacakları 3 puanla telafi etmeyi hedeflediklerini söyledi.Hatırnaz, ligde ilk iki haftada i

Pazarspor telafi peşinde!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacak Pazarspor'da kulüp asbaşkanı Şafak Hatırnaz, ligde kaybettikleri puanları bu hafta alacakları 3 puanla telafi etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hatırnaz, ligde ilk iki haftada istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, "Hem kadro olarak yenilenmiş hem de ikinci ligde yeni bir ekibiz. Bu süreci de alışma evresi olarak değerlendiriyoruz" dedi.

Bu hafta İstanbul deplasmanında Tepecikspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Hatırnaz, "Hafta içi çok iyi hazırlandık. Kaybettiğimiz puanları bu hafta alacağımız 3 puanla telafi etmeyi hedefliyoruz. Bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlandık. Oyuncularımız görevlerinin bilincinde. Geride kalan maçları unutmaya çalışıyoruz. Oyuncularımız, hocamızın istediği sisteme alışmaya başladı. Haftalar ilerledikçe eminim daha da iyi konuma geleceğiz" diye konuştu.

Hatırnaz, İstanbul karşılaşmalarının kendileri için deplasman sayılmayacağını kaydederek, "Orada oldukça kalabalık bir taraftar desteğimiz olacak. Onların 90 dakika boyunca bize verecekleri destekle 3 puanı almak için futbolcularımızın da ellerinden geleni yapacağına inanıyoruz. Bu bağlamda İstanbul ve civarındaki tüm hemşehrilerimizi hem bir arada olup hasret gidermek hem de takımımızı desteklemek için Tepecik'e bekliyoruz" dedi.

Mavi-beyazlı ekipte, Tepecikspor maçı öncesi sakatlığı süren Ali Köse dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor