Pazarspor hatalarından ders çıkaracak!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Tepecikspor'a 2-1 yenilen Pazarspor'un sportif direktörü Hasan Balta, ligin ilk 3 haftasında sadece 1 puan aldıklarını anımsatarak, hatalarından derslerler çıkaracaklarını söyledi.Balta, lige istedikleri gibi başlayamadıkl

Pazarspor hatalarından ders çıkaracak!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Tepecikspor'a 2-1 yenilen Pazarspor'un sportif direktörü Hasan Balta, ligin ilk 3 haftasında sadece 1 puan aldıklarını anımsatarak, hatalarından derslerler çıkaracaklarını söyledi.

Balta, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, "İlk 3 haftada 1 puan aldık. Şimdiye kadar oynadığımız maçlardaki hatalarımızdan dersler çıkaracağız. Artık lig bizim için bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Ofspor maçı ile yeniden başlayacak. Bu karşılaşmada sezonun ilk galibiyetini almak için seferber olacağız. Alacağımız bir galibiyetle Pazarspor'u çok güzel günler bekliyor" dedi.

Kendileri açısından çok önemli maça hazırlanacaklarını söyleyen Balta, "Bu karşılaşma öncesinde moral kazanmamız gerekiyor. Hocamız çalışmalarında futbolcularımıza moral ve motivasyon konusunda gerekeni yapacak. Sahaya çıkıp her şeyimizi ortaya koyacağız. Bu maçı kazanmaktan başka düşüncemiz yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler