Pazarkapı'ya yeni TS Clup

 Trabzonsporlu futbolcular Marek Sapara ve Sol Bamba TS Club Mağazası açılışına katıldı. Açılışa gelen çok sayıda bordo-mavili taraftar da meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu.  Pazarkapı'da bulunan mağaza açılışına katılan Trabzonspor futbolcular Mar

Pazarkapı'ya yeni TS Clup

 

Trabzonsporlu futbolcular Marek Sapara ve Sol Bamba TS Club Mağazası açılışına katıldı. Açılışa gelen çok sayıda bordo-mavili taraftar da meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu. 
 
Pazarkapı'da bulunan mağaza açılışına katılan Trabzonspor futbolcular Marek Sapara ve Sol Bamba tarafların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bordo-mavili taraftarlar futbolcuları bayrak ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı. 
 
Burada basın mensuplarına konuşan Marek Sapara, "Türkiye'nin en büyük taraftar gruplarından birine sahibiz. Zor bir dönem geçirdik ama geçen hafta Fenerbahçe maçından havaalanın da taraftarın coşkulu bir şekilde karşılama yapması bizleri çok iyi motive etti. Onların bu desteğine her zaman ihtiyacımız olacak. İnşallah hayırlı Uğurlu olur" dedi. 
 
Sol Bamba ise Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu dile getirerek, "Taraftarlarımız bizim için çok önemli, çünkü gerek iç sahada gerek deplasmanlarda hep bizimle birlikteler. İstanbul'a gittiğimizde havaalanında bize muazzam bir karşılama yaptılar. Oldukça etkilendim. Cuma akşamı da nihayet bütün taraftarlarımızla birlikte bir karşılaşmaya çıkacağız. Çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. O akşam hepinizin desteğine çok ihtiyacımız var" şeklinde konuştu. 
 
Konuşmaların ardından mağazaya gelen taraftarlar futbolculara forma imzalattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor