Pazar’da kongre ertelendi

Pazarspor’da kongre yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile haftaya ertelendi. Olağan genel kurul için dün toplanan Mavi-Beyazlılar’da yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile toplantı bir hafta sonraya ertelendi. Pazarspor, Cumartesi günü Pazar Ha

Pazar’da kongre ertelendi

Pazarspor’da kongre yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile haftaya ertelendi. Olağan genel kurul için dün toplanan Mavi-Beyazlılar’da yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile toplantı bir hafta sonraya ertelendi. Pazarspor, Cumartesi günü Pazar Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda yeterli çoğunluk aranmaksızın genel kurul toplantısını gerçekleştirecek. Genel kurul için başka bir adayın çıkmadığı Pazarspor’un yoluna mevcut başkan Hüseyin Yangın ve ekibi ile devam etmesine kesin gözü ile bakılmakta. Diğer taraftan başkan Yangın’ın yönetimine yeni isimler dahil etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler