"Pazar günü süper ligde olabiliriz"

 PTT 1'inci lig ekibi Çaykur Rizespor'un Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Ankaragücü maçını kazanmaları ve Manisaspor'un puan kaybetmesi halinde ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyeceklerini belirterek, "Pazar 15.45'de süper ligde olab

"Pazar günü süper ligde olabiliriz"

 

PTT 1'inci lig ekibi Çaykur Rizespor'un Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Ankaragücü maçını kazanmaları ve Manisaspor'un puan kaybetmesi halinde ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyeceklerini belirterek, "Pazar 15.45'de süper ligde olabiliriz" dedi. 
 
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, 5 yıldır süper lige yükselme mücadelesi verdikleri 1'inci ligde ilk kez hedefe bu kadar yaklaştıklarını anlattı. Ankaragücü maçında taraftarların önünde 3 puanı almak istediklerini ifade eden Ferah, şunları söyledi: 
 
"Devre arasında yeni bir yapılanma ile Türkiye'nin en önemli futbol adamlarından biri olan Mustafa Denizli'yi göreve getirdik. Kısa zamanda bize büyük başarılar yaşattı. Artık hedefimize çok yakınız. Ankaragücü maçına konsantre olduk. Biz kendi işimize bakacağız. Rakiplerin durumu bizi ilgilendirmiyor. Pazar günü Ankaragücü maçını kazanmamız ve en yakın takipçimiz Manisaspor'un puan kaybetmesi halinde saat 15.45 itibariyle Süper Lig'de olabiliriz. Bu bize taraftarımız önünde büyük mutluluk yaşatır. İnşallah 5 yıllık özlemimize son veririz." 
 
KAPILAR KAPATILDI 
 
Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, kapılarını dış dünyaya kapattı. Teknik direktör Mustafa Denizli nezaretinde hazırlıklarını sürdüren yeşil mavililer Ankaragücü maçına kadar basına kapalı olarak çalışacak. Ligde son iki haftadır berabere kalan Çaykur Rizespor'da Mustafa Denizli'nin futbolcuları ile yaptığı toplantıda Ankaragücü Maçının önemini anlattı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor