Paulo Henrique'nin tatil keyfi

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique yorucu geçen sezonun ardından ülkesi Brezilya’da arkadaşlarıyla birlikte tatilin keyfini çıkartıyor.  Geçtiğimiz sezon başında Belçika’nın Westerlo takımından büyük umutlar transfer edilen Paulo Henrique b

Paulo Henrique'nin tatil keyfi

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique yorucu geçen sezonun ardından ülkesi Brezilya’da arkadaşlarıyla birlikte tatilin keyfini çıkartıyor. 

 

Geçtiğimiz sezon başında Belçika’nın Westerlo takımından büyük umutlar transfer edilen Paulo Henrique bu sezon  44 maçta forma giymesine rağmen 9 maçta 90 dakikada sahada kalabildi.

 

Bordo-mavili kulübe büyük umutlarla transfer olan Henrique ligde 2, Avrupa’da ise 1 gol atarak sezon boyunca 3 gole imza atabildi. Brezilyalı oyuncu yakın arkadaşlarıyla birlikte Brezilya’da tatilin keyfini çıkartarak stres atıyor.

henriiiii.jpg
Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde çok iyi deneyimler elde ettiklerini belirten Henrique, ancak ligdeki derece ne bizim ne de camia için tatmin ettiğini gelecek sezon daha yüksek bir derece elde etmek zorunda olduklarını belirtti.

 

Kendisine ait twitter hesabından Brezilya’daki günlerini paylaşan oyuncu yakın arkadaşlarıyla plajda çektirdiği fotoğrafları yayımladı. Yeni sezona bomba gibi girmek isteyen Henrique, arkadaşlarıyla çok mutlu olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor