Para var ruh yok!

Bünyesinde birbirinden ünlü yıldızlar bulunduran A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Eleme Grubu'nda aldığı neticelerle hayal kırıklığı yaratttı. Ekonomik olarak bakıldığında 364 milyon liralık kadrosuyla göz kamaştıran ekibimiz Hollanda dışındaki tüm

Para var ruh yok!

Bünyesinde birbirinden ünlü yıldızlar bulunduran A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Eleme Grubu'nda aldığı neticelerle hayal kırıklığı yaratttı. Ekonomik olarak bakıldığında 364 milyon liralık kadrosuyla göz kamaştıran ekibimiz Hollanda dışındaki tüm rakiplerini geride bıraktı.
MACARİSTAN VE ROMANYA'YI GEÇEMEDİ

Grupta mücadele eden Hollanda 452 milyon liralık kadrosuyla oynadığı 6 maçın 6'sını da kazanarak 18 puanla zirvede yer aldı. Yaklaşık 364 milyon lira değerinde yıldızlara sahip olan Türkiye ise, kendisinden daha az bedele sahip olan ülkeler Macaristan ve Romanya'yı geçemedi.
SADECE ESTONYA'YI GEÇTİK

Topladığı 11 puanla grupta ikinci sırayı alan Macar oyuncuların yaklaşık değeri 89 milyon TL. 10 puanla Macaristan'ı takip eden Romanya'nın futbolcularının tahmini bedeli ise 148 milyon lira. 6 maç sonunda grupta 7 puan alan Ay-Yıldızlılar'ın takipçisi Estonya ile arasındaki fark 1 puanda kaldı.
PARAYLA SAADET OLMUYOR

Estonya Milli Takımı'nın değeri ise yaklaşık 25 milyon TL. Puansız Andorra ise 638 bin TL ile son sırada yer aldı. Her ne kadar Andorra son, Hollanda Milli Takımı ilk sırada yer alsa da ekonomik olarak Ay-Yıldızlı ekibimizin, yarısı kadar bonservis bedeli olmayan takımların altında kalması 'parayla saadet olmaz' dedirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor