Öztürk yine Fener'i hedef aldı

Süper Final’in başlamasına sayılı günler kala Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk özel çarpıcı açıklamalarda bulundu.“Şampiyonluk son maça kalırsa, kupanın Kadıköy'de verilmesi gerek. Ali Koç geçen sezon Abdi İpekçi'deki basketbol finalinde, 'Şampi

Öztürk yine Fener'i hedef aldı

Süper Final’in başlamasına sayılı günler kala Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk özel çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Şampiyonluk son maça kalırsa, kupanın Kadıköy'de verilmesi gerek. Ali Koç geçen sezon Abdi İpekçi'deki basketbol finalinde, 'Şampiyon olduk ama kupamızı alamadık' diye olay yarattı. Onların duruşunu asıl o zaman göreceğiz, ama bence Kadıköy'e kalmaz”.

Son maçın Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olmasına değinen Öztürk, kupa töreni konusunda kararın şimdiden verilmesi gerektiğini ifade etti. Şampiyonluğun son haftaya kalacağını düşünmediğini belirten Adnan Öztürk, “Olur da şampiyonluk son maça kalırsa, kupanın Kadıköy’de verilmesi gerek. Ali Koç geçen sezon Abdi İpekçi’deki basketbol ligi finalinde, ‘Şampiyon olduk ama kupamızı alamadık’ diye hayıflanıyordu (Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki finalde Sarı-Lacivertliler kazanmış, ancak tribün olayları nedeniyle kupa töreni salon boşaltıldıktan sonra gerçekleşmişti). Onların duruşunu asıl o zaman göreceğiz” ifadesini kullandı.

 

‘Seyirci kararı doğruymuş!’

Şampiyon olması durumunda Fenerbahçe’yi alkışlamayı düşünmediğini tekrarlayan Öztürk, “Başkaları gibi kesinlikle tribünde bağırıp çağırmam. Bu arada deplasmana taraftar götürülmemesi kararına da karşıydım. Ancak basketbol ve voleybol maçlarından sonra yaşananları görünce, bu kararın doğru olduğu kanısına vardım” açıklamasını yaptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor