Özkul;"Futbolda her şey olabiliyor"

 Giresunspor Basın Sözcüsü Özkul: -"Liderle oynayacağız ancak ligde üst ve alt sıralardaki takımlar arasındaki maçlarda sürpriz sonuçlar doğabiliyor" Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, "Liderle oynayaca

Özkul;"Futbolda her şey olabiliyor"

 

Giresunspor Basın Sözcüsü Özkul: -"Liderle oynayacağız ancak ligde üst ve alt sıralardaki takımlar arasındaki maçlarda sürpriz sonuçlar doğabiliyor"
 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, "Liderle oynayacağız ancak ligde üst ve alt sıralardaki takımlar arasındaki maçlarda sürpriz sonuçlar doğabiliyor" dedi. 
     
Özkul,yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçını kazanarak küme düşme hattından uzaklaşmak istediklerini söyledi. 
     
İyi konsantre olmaları halinde maçı kazanacaklarına inancının tam olduğunu ifade eden Özkul, şunları kaydetti: 
   
"Rakibimizin lider olması bizim kaybedeceğimiz anlamına gelmiyor. Futbolda her şey olabiliyor. Liderle oynayacağız ancak ligde üst ve alt sıralardaki takımlar arasındaki maçlarda sürpriz sonuçlar doğabiliyor. Geçen hafta Faturavizyon Kahramanmaraşspor kendi evinde ligde son sırada yer alan Sakaryaspor ile berabere kaldı. Dolayısıyla bu maçtan çok ümitliyiz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle maçı kazanacağız. Tek hedefimiz galibiyet" 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor