Özkara: "Olumlu sinyaller var"

 Bank Asya 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor'un Trabzonlu Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Mersin İdman Yurdu ile oynadıkları hazırlık maçında ilerisi adına olumlu sinyaller aldıklarını söyledi.Trabzonlu teknik adam Hüsnü Özkara, yaptığı açıklamada, yeni

Özkara: "Olumlu sinyaller var"

 

Bank Asya 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor'un Trabzonlu Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Mersin İdman Yurdu ile oynadıkları hazırlık maçında ilerisi adına olumlu sinyaller aldıklarını söyledi.

Trabzonlu teknik adam Hüsnü Özkara, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının Isparta Davraz'da günde çift antrenmanla devam ettiğini belirtti.

 

Hedefe ulaşma adına ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Özkara, ''Şimdi acı çekeceğiz ki sonrasında güzel günler bizim olsun. Bolu'da yapacağımız üçüncü etap kampı, daha çok hazırlık maçlarının yapılacağı bir kamp olacak. Lige kadar en hazır hale gelmek istiyoruz. Kadromuza takviye için görüşmelerimiz devam ediyor'' diye konuştu.

 

Amaçlarının yeşil-beyazlı ekibi Süper Lig'e çıkarmak olduğunu dile getiren Özkara, Konya'nın potansiyeli olan bir şehir olduğunu ifade etti.

Mersin İdman Yurdu ile oynadıkları hazırlık maçını değerlendiren Özkara, ''İki takım oyuncuları da yoğun bir çalışma programından geçiyorlar. Sonucunun önemli olmadığı, futbolcuların isteklerini ve çalıştıklarımızı ne kadar algıladıklarını görmek adına oynanan bir karşılaşmaydı. Mersin İdman Yurdu maçında ilerisi adına iyi sinyaller aldık'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor