Özkara gözünü 3 puana dikti!

 Torku Konyaspor'un Trabzonlu Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Bucaspor maçını 3 puanla kapatarak, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.. Özkara, yaptığı açıklamada, 1,5 aydır devam eden kamp çalışmalarının ardından sezon başlangıcına geld

Özkara gözünü 3 puana dikti!

 

Torku Konyaspor'un Trabzonlu Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Bucaspor maçını 3 puanla kapatarak, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti..

 

Özkara, yaptığı açıklamada, 1,5 aydır devam eden kamp çalışmalarının ardından sezon başlangıcına geldiklerini ve esas maratonun şimdi başladığını söyledi.

 

Gerçek anlamda faydalı, istediklerinin büyük kısmını gerçekleştirdikleri bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Trabzonlu teknik adam Özkara, hazırlık dönemindeki performansı sahaya yansıtıp, evlerinde oynayacakları ilk maçı kazanacaklarını dile getirdi.

 

Seyirciye büyük görev düştüğünü vurgulayan Özkara, ''Bizim çalışmamızın tek amacı seyircimizi mutlu etmek. İnşallah bunu başarırız. Bu konuda oyuncularımıza güvenimiz tam. Bucaspor maçını 3 puanla kapatarak, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'' dedi.

 

Özkara, Konya'da 4. kez göreve başladığını, 2002-2003 sezonunda şampiyon olarak Süper Lig'e çıktıklarını anımsattı.

 

Çalıştığı dönemlerde hep başarılı olduğunu vurgulayan Özkara, şunları kaydetti:

''İnşallah bu sezon da aynı başarıyı tekrarlarız. Bu aile ortamına şehrin dinamikleri, basını, camiamız destek verir ve 2002 yılında yakaladığımız takım ruhunu yeniden hayata geçirirsek başarı gelir. Biz bunu herkesin desteğiyle başaracağımıza inanıyoruz. Burada bulunduğumuz 2 aylık süreçte müthiş bir takım ruhu ve birlikteliği ile arkadaşlık var. İnşallah bunu inancımızla birleştirip, hedefimize ulaşacağız.''

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor