Özkan Sümer İstifa Edecek mi?

Trabzonspor’daki Futbol Koordinatörlüğü görevine son verildiği bazı basın organlarına yansıyan Özkan Sümer ‘bana yapılmış bir tebligat yok’ dedi. Sümer’in yakın çevresine, ‘Hayır, istifa etmeyi düşünmüyorum. Benimle çalışmak istemiyorlarsa bunu bana tebli

Özkan Sümer İstifa Edecek mi?
Trabzonspor’daki Futbol Koordinatörlüğü görevine son verildiği bazı basın organlarına yansıyan Özkan Sümer ‘bana yapılmış bir tebligat yok’ dedi.
 
Sümer’in yakın çevresine, ‘Hayır, istifa etmeyi düşünmüyorum. Benimle çalışmak istemiyorlarsa bunu bana tebliğ ederler. Böyle bir tebligat almadım’ dediği bilgisine ulaşıldı.
 
Sümer’e böyle bir tebligat yapılması halinde ne yapacağı yönündeki sorulara ise onu tanıyanlar, ‘2000 kongresinden önce görevine son verilmişti, kovulduğu o kulübe Başkan oldu. Yeniden Maçka’daki yemekli toplantılar başlar ilerlemiş yaşına rağmen gelecek kongrede belirleyici olur’ cevabını veriyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler