Özhaseki: Trabzonlular gibi olun

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserili olup bu şehirde yaşayan birçok insanın Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı olduğunu anımsatarak, "Şehrimizin takımı söz konusu iken başka bir takımın olmaması gerekir" dedi. Ziraat Türkiye Kupas

Özhaseki: Trabzonlular gibi olun

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserili olup bu şehirde yaşayan birçok insanın Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı olduğunu anımsatarak, "Şehrimizin takımı söz konusu iken başka bir takımın olmaması gerekir" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Fenerbahçe ile eşleşen Kayserispor'un adeta erken final yaşayacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, "Çeyrek finalde Fenerbahçe'yi yenmekte keyifli olur. Doğrusu Kayserispor bunu yapacak güçte. Gençler bu işi yaparlarsa tarihe adını altın harflerle yazdırır diye ümit ediyorum" dedi.

 Kayseri halkına sitemini ileten Başkan Özhaseki, "Kayserili olup, Kayseri'de yaşayıp ve bu kentin havasını soluyup, suyunu içen birçok arkadaşımız Fenerbahçeli, Galatasaraylı veya Beşiktaşlı. Bunlar doğru işler değil. Trabzon'da Trabzonspor'un dışında bir başka takımı tutanı bulamazsınız. Doğru çocukken hepimiz bir takım tuttu ama şehrimizin takımı söz konusu iken başka bir takımın esamesi olmaması lazım. O arkadaşlarımızın da tercihi ama bir şehircilik bilinci, hemşerilik bilinci gelişirse birçok şeyin de üstesinden geliriz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor