"Özgüvenimizi kazanıyoruz"

Trabzonspor'un dün akşam Antalyaspor'u yenerek yarı finale çıktığı karşılaşmada takımın tek golünü atarak galibiyette önemli rol oynayan Sapara bugün antrenman öncesinde basının karşısına çıktı.Sapara , Trabzonspor'un yaşadığı zorlu sürece dair açıklamala

"Özgüvenimizi kazanıyoruz"

Trabzonspor'un dün akşam Antalyaspor'u yenerek yarı finale çıktığı karşılaşmada takımın tek golünü atarak galibiyette önemli rol oynayan Sapara bugün antrenman öncesinde basının karşısına çıktı.

Sapara , Trabzonspor'un yaşadığı zorlu sürece dair açıklamalarda bulunurken ,adının transferde sıkça geçmesine de değindi.

İşte Sapara'nın açıklamaları;


"Hem zor bir maçtı hemde önemli bir maçtı. Çünkü grubu lider olarak tamamlayarak yarı finale gitmek bizim için öncelikli bir durumdu. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Hedefi gerçekleştirmiş olduk. Şimdi Sivasspor maçına odaklanmaya çalışacağız. İki türlü önemi vardı dünkü maçın. Hem o nedefi gerçekleştirmek, Hem de özgüvenimizi yükseltecek bir galibiyet almamız gerekiyordu bu ikisi de yerine gelmiş oldu. Hasarsız ve kazasız bir şekilde geçmiş olduk.

Bazen zor durumlar yaşarsınız futbolda sorunlar üzerinde çalışırsınız ama o sorunlarda bazen zor durumda kalırsınız. Bizde böyle zamanlar geçirdik bu sezonun belirli dönemlerinde. Futbolda oluyor bunlar ,bazen kriz ortamları dogar o kriz ortamlarında doğru kararları vermek zor hale gelir. Ama şunu çok iyi biliyorum takımın tamamı yetenekli futbolculardan oluşuyor. Her pozisyonda o pozisyonun hakkını verebilecek oyuncular var. Şimdi şunu yapmaya çalışıoruz. Kazandığımız her maçla özgüvenimizi yükseltip o olumsuz ortamdan uzaklaşmaya gayret ediyoruz.


Ben transferimle ilgili yapılan dedikodulara hiçbir zaman kulak asmadım hiçbir zaman parçası olmadım geldiğim günden beri burada kaldığım müddetçe elimden gelenin en iyisini yapmaya odaklandım. Kulübün önemli bir parçası olduğumu düşünüyorum. Burada memnunum bu doğrultuda çalışmaya devam ediyorum.
Bizim burada bulunma nedenimiz zirveye oynamak şampiyonluğa oynamak. Şampiyonluğa oynayan bir takımı da bu durum memnun etmez. Şimdi o zor durumun üstesinden gelmeye çalışoruz. Üst üste iki maç kazandık bu olumlu gidişat güvenimizi kazandırıyor. Bu toparlanmamızı sağlıyor.
Fenerbahçe  nasıl mücadele olduğunu sizler iyi biliyorsunuz. Onlara karşı oynadığımız maçlarda yoğun atmosferlerde geçiyor. Umarım biz finale kalırız. Eğer onlarda finale kalırsa orada o yoğun atmosferde karşılaşırız onlarla."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler