Özcan: İki farklı oyun

1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan ise oyunun 60 dakikalık bölümünde istediklerini sahaya yansıtmalarına rağmen pozisyon sıkıntısı yaşadıklarını, birinci gol ve hemen ardından 2. golü yemeleriyle oyundan düştüklerini söyledi. Balıkesirspor'u kutlay

Özcan: İki farklı oyun

1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan ise oyunun 60 dakikalık bölümünde istediklerini sahaya yansıtmalarına rağmen pozisyon sıkıntısı yaşadıklarını, birinci gol ve hemen ardından 2. golü yemeleriyle oyundan düştüklerini söyledi. Balıkesirspor'u kutlayan Özcan, hakemlere isyan etti.

Kadir Özcan, maçın özellikle ikinci yarısında takımın konsantrasyonunun bozulduğunu kaydederek, "Önümüzdeki maçlara bakacağız. Nerede eksiğiz, nerede hata yaptığımızın farkındayız. 1461 Trabzon geçen sene 12 oyuncusunu kaybetmiş bir takım. Ama ileride çok farklı şeyler yapacaktır. Hakemlerimizin bize tavır ve davranışları çok farklı. Her şey onların dediği şekilde doğru değil. Tabii hakemlerimize sahip çıkacağız ama bu onların despot davranmasını gerektirmez. Merkez Hakem Kurulundan rica ediyorum, bu durumu düzeltsinler. Bize de yazık günah. Biz de ekmeğimizin peşindeyiz. Ama hakemlerimizin tavır olarak davranışı bizi üzüyor. Bize de insani şekilde davranılsın, bizi de insan yerine koysunlar" dedi.

Trabzonspor'a oyuncu yetiştirdiklerini, birçok oyuncu vermelerine rağmen kendilerine hiç oyuncu gelmediğini belirten Özcan, "Hayal ettiğim takımı kuramadım" şeklinde konuştu.

Türkiye'de antrenörlerin eşit şartlarda çalışmadığını söyleyen Özcan, maç saatlerinden de şikayet etti. Takımlarının her maçı gündüz sıcakta oynadığını ileri süren Kadir Özcan, PTT 1. Lig'in lideri Balıkesirspor'un iyi bir hava yakaladığını, kadrosunun güzel olduğunu ve mükemmel bir seyirci, taraftar kitlesine sahip olduğunu, bunun için de büyük bir avantaja sahip olduklarını sözlerine ekledi.

1461 Trabzon oyuncusu Oktay ise Balıkesir'e puan almak için geldiklerini, maça iyi başladıklarını ancak pozisyonları gole çeviremediklerini kaydetti. Oktay, yedikleri ikinci golün ardından takım olarak motivasyonlarının düştüğünü kaydederken Balıkesirspor'u kutladı.

Futbolcu Alim Öztürk de ikinci golün çabuk geldiğini ve motivasyonu kaybettiklerini, ancak haftaya bu mağlubiyeti kendi sahalarında telafi edeceklerini belirtirken Balıkesirspor'u kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor