Özbak kampı ziyaret etti

  TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan 1461 Trabzon Nevşehir Avanos’ta kamp çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ziyaretçilerini ağırlıyor. Yeni sezon öncesinde eksiklerini gidermek isteyen Bordo-Mavi-Beyazlılar oynadığı hazırlık maçlarında umut verirken

Özbak kampı ziyaret etti

 

 

TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan 1461 Trabzon Nevşehir Avanos’ta kamp çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ziyaretçilerini ağırlıyor. Yeni sezon öncesinde eksiklerini gidermek isteyen Bordo-Mavi-Beyazlılar oynadığı hazırlık maçlarında umut verirken Nevşehir kampını son olarak Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak’ta ziyaret etti. 

 

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak’ın kampı ziyaret ettiğini ve kendilerini yalnız bırakmadığını belirten 1461 Trabzon Asbaşkanı Coşkun Kantekin “Bizim için Sayın Özbak’ın kampımızı ziyaret etmesi ayrı bir moral oldu. Bizi gururlandırdı. Bizimle yakından ilgilendiğini görmek bize ayrı bir güç ve motivasyon kattı. Kendisine aramızda olduğu için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ozbak.jpg

 

 

 

Öte yandan Bordo-Mavi-Beyazlıların kamptaki beşinci hazırlık maçını bugün Tekirova Belediye ile oynayacağı öğrenildi. Avrasya Otel Sahasında oynanacak müsabaka bu akşam saat 18.00’de başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor