Ozan İpek: Sıra Trabzonspor'da

Bursaspor'da Ozan İpek, son kazandıkları maçın ardından "Şimdi sıra Trabzonspor'da. Yapamadığımızı da yapıp Trabzonspor'u Avni Aker'de yenmek için hazırlanacağız" dedi.Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında, cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarları

Ozan İpek: Sıra Trabzonspor'da

Bursaspor'da Ozan İpek, son kazandıkları maçın ardından "Şimdi sıra Trabzonspor'da. Yapamadığımızı da yapıp Trabzonspor'u Avni Aker'de yenmek için hazırlanacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında, cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlarının önünde Galatasaray'ı 1-0 yenen Bursaspor'da gözler deplasmanda oynanacak zorlu Trazonspor maçına çevrildi.

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Ozan İpek, Galatasaray maçı için söylenecek çok şey olduğunu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın maç öncesi etkili konuşmasıyla sahaya çıktıklarını belirterek, "Hocamız, 'Çıkın ve galibiyet alın' dedi. Biz de sahada inanılmaz bir mücadeleyle dediğini yerine getirdik. Herkesi bu galibiyet için kutluyorum" diye konuştu.

Deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçına da değinen Ozan, "Şimdi sıra Trabzonspor'da. Yapamadığımızı da yapıp Trabzonspor'u Avni Aker'de yenmek için hazırlanacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler