Özak'tan transfer politikasına tepki!

 Trabzonspor’un eski başkanların AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak Trabzonspor’un transfer politikasını eleştirdi. Özak, “2011 Temmuz’dan sonraki yönetime, çok yanlış transferler yaptılar.”ifadesini kullandı. Özak, “Geçen baktım şaşırdım. Bu

Özak'tan transfer politikasına tepki!

 

Trabzonspor’un eski başkanların AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak Trabzonspor’un transfer politikasını eleştirdi. Özak, “2011 Temmuz’dan sonraki yönetime, çok yanlış transferler yaptılar.”ifadesini kullandı. Özak, “Geçen baktım şaşırdım. Bu kadar oyuncu alınıp satılır mı? 63 kişi alınmış, gidenler 62. demek ki bir yanlış transfer politikası var.”dedi.

Trabzonspor böyle bir şey yapabilir mi? Sorusunu soran Özak, “ Ben 96 yılında demiştim ki biz şampiyonluk kaybettik. Hocaya yüklendiler ‘hayır dedim suç benim.’ Ama 82 puan aldık. Şimdi o günün değeri anlaşılıyor. Bir oyuncu satılırsa ben istifa ederim demiştim. Benim param yok pulum yok. Seyirciye güvendim. Biz oyuncuları tutabildik. Biz o zamanlar kulübü 10 milyon dolarla idare ederken şimdi 50 milyon dolarla idare ediliyor, yetmiyor. Tasarruf yapılırsa, gereksiz transfer yapılmazsa fuzuli adam alınıp fuzuli adam satılmazsa bu iş yönetilebilir.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor