Osman Özköylü haber yolladı

Trabzonspor'a eski futbolcusu Osman Özköylü, Denizlispor'dan öğrencisi olan Erhan Kartal'ı önerdi. Transfer çalışmalarını çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a eski futbolcusu Osman Özköylü, Denizlispor'dan öğrencisi olan Erhan Kartal'ı önerdi. U 19 Milli

Osman Özköylü haber yolladı

Trabzonspor'a eski futbolcusu Osman Özköylü, Denizlispor'dan öğrencisi olan Erhan Kartal'ı önerdi.

 

Transfer çalışmalarını çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a eski futbolcusu Osman Özköylü, Denizlispor'dan öğrencisi olan Erhan Kartal'ı önerdi.

 

U 19 Milli Takımı'nda da 5 kez forma giyen 1993 doğumlu Kartal'ın sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Sağ bek ve açık oynayan genç futbolcu ile G.Birliği'nin de ilgilendiği belirtildi.

 

SAĞ KANATTA ÇOK İYİ

Trabzonspor'un 19 yaşındaki Erhan Kartal'ı transfer etmesi halinde pişman olmayacağını belirten Osman Özköylü, "Erhan sağ kanatta müthiş işler yapıyor.

 

Alınması halinde Trabzonspor'a uzun yıllar katkı sağlayacağına inanıyorum. Yönetim bu yetenekli oyuncuyu kaçırmasın" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler