Ortega bakın kaçıncı ligde oynuyor

 Arjantin tarihinin en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen ancak alkol problemi sebebiyle kariyerinin büyük bölümünde yeteneklerinin hakkını verememesiyle tanınan Ariel Ortega, bıraktığını açıkladığı futbola bir kez daha geri dönüş yaptı. Arjantin'de

Ortega bakın kaçıncı ligde oynuyor

 

Arjantin tarihinin en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen ancak alkol problemi sebebiyle kariyerinin büyük bölümünde yeteneklerinin hakkını verememesiyle tanınan Ariel Ortega, bıraktığını açıkladığı futbola bir kez daha geri dönüş yaptı.

 

Arjantin'de dördüncü lig düzeyinde mücadele eden Chivilicoy kasabasının takımı Independiente, 38 yaşındaki ofansif orta sahayla anlaşmaya vardığını duyurdu.

 

2002'de Fenerbahçe'ye transfer olan ancak birkaç ay sonra ülkesine geri dönen El Burrito, son olarak Defensores de Belgrano takımında forma giymişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor